sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Dark cloud hangs over me.



Oon vähä pätkäs nyt, ärsyyntynytkin, onnellinen, mutta samalla kauhean yksinäinen. Siksi en kirjoita paljonkaan mitään nyt, mutta jatkan varmaankin huomenna.

Kevät on ollut kaikilla tasoilla aika hankala. Töissä, ihmissuhteissa, opiskelussa, omassa elämässä. Lopetin mielialalääkkeet ihan just viikko sitten, mutta kuten terapia, ei nekään tuoneet aikoinaan elämään muuta, kuin auttoivat ylös sängystä, joten mitään suurta revelationia en odota lääkkeettömästä elämästäkään. Persoonani ei muutu, minusta ei tule sosiaalisempi, ei iloisempi, ei surullisempi, olen aina vain sama.

Viime aikoina esille on tullut aika lailla sama tunne, mitä joskus kun olin 17, ettei minua oikeasti tunne kukaan eikä haluakaan tuntea, koska valmiisiin käsityksiin on paljon helpompi tukeutua, kun totuus pitäisi kiskoa ulos varautuneesta, sulkeutuneesta, valehtelemiseen taipuvaisesta ihmisestä. Mutta on se silti vähän mälsää. Etten osaa kertoa tai että käsitykset minusta pohjaavat muutamaan hassuun faktaan. Että musiikki jota kuuntelen, paikka jossa asun, diagnoosi joka on todettu yli viisi vuotta sitten, kirjat joita luen määrittelisivät sen, mitä olen.

En tiiä, valivali, samat ongelmat aina ja ikuisesti. Onkohan se vaan huonoa itsetuntoa, että kuvittelen, että jos ihmiset tietäisivät kaikista tyhmistä teoistani, mustista vuosistani, addiktioistani, peloistani, valheistani, kaikesta siitä mistä puhuisin, jollei sanat juuttuisi kurkkuun, he eivät tykkäisi minusta sitäkään vähää mitä nyt.

Jea, vähän myöhemmin voin jutella vähän ihmisten tyhmyydestä, juhlien kivuudesta, feminismistä, kesästä ja ehkä 10 tunnin päästä alkavista 1-vuotiassynttäreistä, joihin en ole valmistautunut mitenkään. Hyvää yötä, remember to think outside the box.

PS. Oisko siistiä, jos ite ja muutkin vois tajuta, että mikään kokemus tai tuntemus ei sikäli ole ainutlaatuinen, joku on tuntenut tai tehnyt tämän jo aiemmin. Ketään ei voi ymmärtää eikä kukaan voi ymmärtää minua -käsitys saattaa oikeesti olla ihan shaibaa.

dagen efter edit 3.6. 11:44: ööööh? jep jep.

Ei kommentteja: