lauantai 20. helmikuuta 2010

I don't wanna save my soul now, I just wanna lose control.

Ois sit lauantai. Jos oisin sellainen sosiaalinen, millaisesta välillä angsteissani haaveilen, oisin kutsunu kaikki drinkeille, skumpalle, chillaan ja kuunteleen Sharon Jonesii. Sen sijaan tiskailen himassa, saatan kohta bygää Cosmon, koska ostin Mixtecin karpalomehua, jota kerran töissä hajosi laatikollinen. Vitutti.

Pojan piti tulla yöks, mutta nyt on kamunsa kanssa "vielä yksillä", mikä on ihan jees, mutta myönnän mie että vähän oon kateellinen. Ois kivaa mennä baariin, vaikka alkoholia ei oo tehny mieli aikapäiviin. Flunssaa pukkaa, huomenna ois perheen kahvikestitys (leivon pullaa, yeah!) eikä oo just yhtään rahaa. Kela perii kolikkojaan takasin, ykskin tuoppi liikaa voi ehkä kaataa talouden, typerää elämää. Bläh.

Mut ihan jees menoo on ollu muuten. Tänään käytiin bongaamassa ihkun kamuni kanssa Ikeasta sille sohvapöytä ja vähän siellä kuljeksiessani haaveilin minun ja Pojan yhteisasunnosta, joka ehkä jossain vaiheessa kevättä (shhh, salaisuus vielä). 15-vuotias punkkari-Outi ois kirkunu kauhusta, että 25-vuotias Outi kävelee H&M:ltä ostetuissa sukissaan Ikeassa, jonne yksityisautoili ja haaveilee yhteisasumisesta jonkun pojan kanssa.

ps. Kuunnelkaahan ihmisen Devinin Projectin Addicted -älpymii, hyvää kamaa.

Ei kommentteja: