lauantai 27. maaliskuuta 2010

I'll give it all at once.

No menihän se. Loma. Oli kivaa ja välillä vähemmän. Muutettiin sisko. Tykkään muutoista, tavarasta tulee tärkeää, kaikki huomataan, aina tajutaan, että "tätä on vaan niin vitusti liikaa". Sit muuttajat menee koteihinsa ja siivoo kaappinsa. Parasta! Sit juodaan tölkki olutta ja päivitellään ja siskon miehen veljen lapset on söpöi kirkujoita, jotka tanssii ja näkee lumienkeleitä maassa.

Taas toivoin, että oltais halaajaperhe. Että olis luonnollista, jos yhtäkkiä halaisin siskoa tai äitiä saadakseni ne rauhoittumaan. Mutta ei me olla, se tuntuis väkinäiseltä, aluksi ainakin, enkä minä kestäisi jos minut työnnettäisiin pois.

Näin kanssa ala-asteajan parhaan kaverini, käytiin pizzalla ja yybersuklaisella kaakaolla. Hetkeksi iski kauhea kateus, kun menestys opinnoissa, mentor, vaihtovuosi, gradu pitkällä, kaksio keskustassa ja matka miamiin. Mutta tänään oon tajunnu, että sometimes you're behind, sometimes you're ahaid, the race is long and, in the end, it's only with yourself. Olen juuri siellä missä pitääkin, teen sitä mikä juuri nyt tuntuu siltä että pitää. Kaikki on hyvin. Melkein.

Oon huomannut, että nyt kun puhutaan yhteenmuutosta ja tollasta, oon alkanu pelkään, että meistä tulee tylsiä, urautuneita, pariskunta. Ettei käydä missään, mähistään himassa ja syödään joka päivä jauhelihaa. Mutta höpö höpö. Meillä on hauskaa, omat jutut, kippistellään jätskeillä eikä kukaan tajua ja meitä kikatuttaa. Ollaan ihan babies. Täytyy vaan treffailla enemmän.

Tänään olin yksin, siivoilin, pesin pyykkiä, unohdin avaimet sisään ja odotin ala-aulassa puoli tuntia avaimia. Onneks lainasin äitiltä eilen kympin, meni avausmaksuun, jee jee. Mutta pyykit peseytyi, lakanatkin vaihdoin, imuroin, pelasin kissan kanssa, kävin kaupassa (mikä on ihanaa lauantaisin kuuden jälkeen) ja ekaa kertaa taloyhtiön saunassa. Se oli aika huimaa. Sauna oli sopivan pieni, juuri hyvän lämpöinen ja pitkästä aikaa koin sen saunaelämyksen, jotta aaaaah, rentous.

Huomenna aion kammeta itseni puhtaista lakanoista aamulla kuntosalille (en vieläkään usko, että sanoisin noin), sitten kumoamaan liikuntavaikutus pojan kanssa donitseilla ja kahvilla. Jossain välissä luen, mutta oishan se nyt parasta lopettaa talviloma sunnuntaisiin päiväkänneihin!

Ei kommentteja: