torstai 18. kesäkuuta 2009

Very chic.

Aah, tänään selvisin ulos asunnosta pitkän pitkän aamun, sängyssä makoilun, Frendien, kahvin ja sukulaispuhelujen jälkeen. Tarkoituksena oli käydä läheisessä kauppakeskuksessa ostamassa lääkkeitä ja uimapuku. Unohdin reseptin kotiin ja uimapuku, no jumalauta.

Kaikki naisethan sen tietää, että uimapuvun sovittaminen minikokoisessa kopissa sukat jalassa kuumana kesäpäivänä on kauhua puhtaimmillaan. Kenenkään iho ei oikeassa valossa näytä yhtä huonolta kuin siellä ja siellä luultavasti vihaa vartaloaan sellainen, joka siihen yleensä on tyytyväinen.

Lopulta hylkäsin koko projektin. Missä mie uisin? Miksen uisi alasti? Niiden sijasta aloin penkoa Lindexin alusvaaterekkejä hartaana toiveenani ihanat Ella M -asut, joita himosin koko köyhän kevään. Ja joo, hei joo! Pitsi nyt ei ole minulle mikään kovin sopiva elementti, joten liikaa jäi sinnekin, mutta jotain tarttui mukaan ja oi, hyvä luoja sentään, sitä kauneutta.

Pois se minusta, että alkaisin esittelemään alusvaatteitani tai vaatteitani yleensäkään, mutta pari kuvaa yksityiskohdista, koska seriously, drool.













Ihkua, eiks je.

Ei kommentteja: