keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Dumdidum

Hei hei, onks kaikki ihan jees?

Oltuani viikon tietokoneetta, melkein internetittä ja kaikkea kamalaa, menin ja ostin MacBookin, joka on kaunis ja näpsä ja varmaan kymmeniä kertoja parempi kuin vanha, risa Fujitsuni mut en mie vielä osaa tätä käyttää. Enkä löydä osaa musiikeistani mistään vaikka varmuuskopioissa niiden pitäisi olla. Vähän pelottaa.

Joulukin sitten joo. En pidä siitä. Flunssa on palannut taas, yskin inhottavasti, viljelen epämukavia ja ällöttäviä nenäliinoja, olen vähän kuumeisissa fiiliksissä ja heikko vinkuja. Enkä jaksa vierailuja, ruokailuja, kuusta, joulurauhaa, stressiä, siivousta, hössötystä, lahjoja, sukulaisia enkä mitään. Haluan mennä sänkyyni, nörtätä ja olla. Olen ihan hirveän väsynyt enkä pääse sinne missä eniten haluisin olla.

Tänään ajellessani kotiin mietin mennyttä vuotta ja olin että ihan joo. Täytyy koota ajatukset. Luulen, että vuosi on ollut hyvä. Vielähän tuo ehtii muuttua pahempaan. Tai parempaan.

Tulkoon joo joulu kultainen ny sitte. Jos menneet vuodet pitävät paikkansa, jouluaattona, tänään, noin kello 11:14 upotan itseni hiljaiseen synkkyyteen, sellaiseen etten kommentoi mitään, en sekaannu muiden riitoihin, en korota ääntäni, tuijotan lattiaa, yritän kaikkeni pitääkseni sovun, huomioidakseni kaikki muut ja odotan odotan odotan, että olisi tapaninpäivä, hiljaisuus, rauha ja hyvyys.



2 kommenttia:

Naukkis kirjoitti...

Hehheh, jos kirjottaisin blogia olisin kirjoittanut varmaan aika tarkkaan samat asiat, tietsikkajuttu kyl pois. Varsinkin viimeinen kappale osui. Ikävää sinänsä.

Outi kirjoitti...

Jooh, no joulu on onneks ohi nopeesti. Toivottavasti meni sulavasti.