sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Be strong now.

Sunnuntai, oi sunnuntai. Ulkona paistais aurinko, mutta oon vasta aamukahvia sohvalla -vaiheessa. Luin yks päivä lehdestä, että sinisen taivaan katselu vähentää stressiä. Oisko noin, nään sen koko ajan, vatsalla makaa maailman pehmein kissa tassut söpösti miun olkapäällä ja silti oon vähän all over the place.

Kohta jälleen kerran siivoan asunnon, kannan ulos lehdet eteisen kaapista (ovat viime kesäsiä, piilotin ne joskus kun vanhemmat tuli kahville, tiiän, säälittävää) ja tiskaan. Tyhjennän inhan jääkaapin, jotta ne voi huomenna viedä sen pois. Mihin minä pistän pakasteet?

Eilen oli hauska päivä, ihkun kamun kanssa kateltiin eka Gran Torino, jossa Clint Eastwood oli tosi vihanen vanhus. Mut muuten oli aika kiinnostava kuvaus muutoksesta, ennakkoluulojen murtumisesta ja anteeksannosta. Loppu pelasti aika paljon sitä, että välillä tuntui pitkäveteiseltä. Sit illalla makasin kaverin sohvalla, juopottelin (32-prossasta light-koskenkorvaa! wooot!), luin hassuja Cosmoja (oops, harrastin vahingossa seksiä kaverini isän kanssa; lumenen huulikiilto rocks) ja katoin Euroviisuja. Jossain vaiheessa aloin lähetellä turhan avoimia tekstiviestejä, kiljahdella ja lopulta sain ilmasen taksin himaan. "Ainoita oikeita kyytejä on ilmaset taksit", taisin sanoa matkalla.

Ensi syksy alkaa muotoutua aika nätisti. Oon loppujen lopuks aika ilonen siitä, että asiat menee niinkun ne menee. Kesällä on pakko vähän opiskella ja valkkasin vuoden 2003 unelmani viestinnän, mutta oikeesti toivon, että joku laiskistuis, peruis ilmoittautumisensa ja vapauttaisi minut ekalta varasijalta opiskelemaan psykologian perusopinnot avoimessa. Viimeistään kesäkuun jälkeen päätän, minkä arvoista se kaikki on. Ja jos vastaus on silloin vielä kyllä, aion olla kaikesta tällä kertaa avoin, saada kaiken avun ja ulkoisen motivaation mitä voin saada.

Jea. Tänä iltana nään varmaan Pojan, kun on kaks päivää ollut mökkeilemässä. Lie tosi rentoutunut ja chill, tartuttakoon sen muhun kans.

Cheers, mates.

Ei kommentteja: