perjantai 29. toukokuuta 2009

Feels like freedom.

Jea beibe, mulla on tavallaan kesäloma.

Eilen olin pääsykokeessa (voitte googlaa mikä eilen oli, Eepo arvas jo oikein, puhun siitä sit myöhemmin jos puhun), tulos oli odotettu enkä voi olla pettynyt, koska tein sen mihin pystyin.

Loppupäivä oli kiva, Pojan kanssa käytiin Wrong Noodle Barissa syömässä ja luin Trendin pääkirjotuksesta jutun kesälistasta. En muista juttua tarkkaan, toinen silmä oli ruuassa, mutta miekii teen, enkös teekin. Alan suorittaa kesääni ja kerätä kesäpisteitä, tosi tyhmää, paineita luovaa ja kaikkee, kikattelen ajatukselle.

Sit hengailtiin, juotiin kahvia ja tommosta. En tajua tätä oloa, ettei muka tarvitse stressata tai lukea. Tosin ens viikon alusta (ehkä jo sunnuntaina!) alan tutustua psykologian kirjoihin, josko on yhtään sellaista, mitä voisin lukea. Vähän pelkään, että tuntuu psychobabblelta, mutta we'll see, shall we.

Kohta menen töihin, eka pitkä päivä ja se, joka aloittaa kesän oikeasti. Viideltä saan pitkän rapputauon tuijotellen nousevia koneita, lukien muotilehteä ja hengitellen kesää.

Puuuuh, kaikki on ihan jees nyt, on on.

2 kommenttia:

Nite kirjoitti...

No tosi paljon auttoi, kamu, mä veikkasin muistaakseni aika montaa asiaa. Google oli tosin ihan ystävällinen taas. Tsemiä, dude.

Outi kirjoitti...

Aa, dude, viimeks veikkasit oikis ja lääkis :D Kiits, mään.